Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem z lula 3 d • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z lula 3 d

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

problem z lula 3 d

Postprzez Marcin_JT 15 Sty 2007, 22:53

Mam problem z ta grą po zainstalowani wlącza mi sie zarejestrowanie sie poczeba jakis klucz wpisac jak to mozna obejsc albo niech mi go ktos poda blagam bo strasznie chce zagrac w ta gre a nie wiem jak to zrobic pomurzcie
Marcin_JT
~user

Dołączenie: 14 Sty 2007, 17:05

Postprzez Tomaszu 15 Sty 2007, 22:56

Marcin_JT napisał(a):poczeba jakis klucz wpisac jak to mozna obejsc albo niech mi go ktos poda

Nie poda CI go nikt tutaj:
http://forum.programosy.pl/rules.php

Widze, ze CI bardzo zależy. Pogoogluj to na bank znajdziesz
Awatar użytkownika
Tomaszu
~user

Dołączenie: 13 Lip 2006, 12:12
Miejscowość: Strzegowo ^^
Pochwały: 116

Postprzez Elias 15 Sty 2007, 22:57

Musisz poszukać sobie ciastka, a na tym forum nie można o nie prosić. Koniecznie przeczytaj regulamin !
Awatar użytkownika
Elias
~user

Dołączenie: 14 Sty 2007, 22:41

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości