Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem z cd-romem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z cd-romem

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

Problem z cd-romem

Postprzez Design 17 Wrz 2006, 20:39

Problem polega na tym, że nie chce się wysunąć "klapka". Nigdy wczesniej mi się to nie zdarzało. Kiedy klikam na przycisk żeby wysunął, zapala się dioda, że niby czyta... pali się tak chwilę później gaśnie i kaplica... nie wysuwa się. Zajrzałem do biosa czy wszystko gra, cd-rom wykrywa, więc nie wiem o co chodzi.
Dzień wcześniej resetowałęm biosa, może to spowodowalo ów problem.
Proszę o pomoc.
Awatar użytkownika
Design
~user

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:05
Miejscowość: Gdynia

Postprzez Rasiakdinio 17 Wrz 2006, 20:44

Na cd-romie powinnienes miec taka mala dziurke wielkosci glowki od igly.Wystarczy ze wlozysz tam np igle a cd-rom sam sie wysunie. Musisz to zrobic przy wlaczonym PCecie.
Rasiakdinio
~user

Dołączenie: 21 Lip 2006, 12:51

Postprzez Design 17 Wrz 2006, 20:49

Niestety bez skutku.
Awatar użytkownika
Design
~user

Postprzez P4sorZyT 17 Wrz 2006, 20:51

moze spalil ci sie silniczek otwierajacy CDrom albo z zasilaniem cos nie tak .
Jak mozesz to sprawdz u kumpla jakiegos czy bedzie sie otwieral.

Jak umiesz to mozesz rozkrecic cdrom i zobaczyc czy pasek otwierajacy cdrom nie zlecial .
Al jak nie umiesz to posluchaj jak nacisniesz czy silniczek sie kreci .
Ostatnio edytowany przez P4sorZyT, 17 Wrz 2006, 20:56, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
P4sorZyT
~user

Dołączenie: 20 Mar 2006, 17:23
Pochwały: 8

Postprzez Rasiakdinio 17 Wrz 2006, 20:52

Ja juz pare razy u siebie sprawdzalem i jak narazie nic sie nie stalo :)
Rasiakdinio
~user

Dołączenie: 21 Lip 2006, 12:51

Postprzez Design 17 Wrz 2006, 21:02

Jutro rozkręce i zobacze co i jak. Narazie dzięki.
Awatar użytkownika
Design
~user

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości