Pewne zachowanie mojego kompa nie daje mi żyć.
Mam XP home i miałam IE 7. W tej chwili przeinstalowałam na 6.o, ale problem nie zniknął.
Gdy włączam komputer występuje błąd Explorera, oczywiście naciskam "nie wysyłaj", na moment znika wszytko z pulpitu i dopiero uruchamia się reszta aplikacji etc. Później na sekundę wyskakuje okienko pt. "personalized settings for c:\recycler...". Nie wiem co jest dalej, bo szybko znika.
Internet powinien być mega szybki, a tu ślimacze tempo... Strony otwierają się kilka minut, a czasem w ogóle....
W trakcie pracy z IE to okienko wyskakuje średnio co minutę i wówczas znika wszystko na sekundę z paska zadań... Pozorie wraca do normy, ale...
W trakcie wyskakiwania tego okieka IE zasze traci połączenia z serwerami i np. niemożliwe jest ściągnięcie czegokolwiek z netu, jak np. instalki firefoxa...
Jeżeli mam otwarte foldery to wyskakujące okienko je zamyka... Więc jeśli szukam czegoś na dysku to mogę zacząć szukanie o nowa... Nie zamyka okien IE, ale jeśli otwierała się jakaś strona to można zacząć ją ładować od początku, bo już na pewno się nie otworzy..
Oczywiście okienko pojawia się nieustannie tylko wówczas, gdy lapek jest podłączony do internetu.
BŁAGAM POMOCY!!!
Pozdrawiam
Karolina