Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 o podzelenie neta • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: FreeCAD • PanoramaStudio • CrystalDiskInfo Portable • CrystalDiskInfo • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper
witam mam pytanie, podzielilem sobie neta na 2 komputery kartami sieciowymi i mam pytanie jestem w posiadaniu neo 512 i czy nie beda nic plumkac ze mam podzielony i czy nie przyjdzie jakis dodatkowy rachunek za neta
jak neo masz dzielone w obrebie lokalu to nic nie maja do gadania rachunek bedzie ten sam
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
precel napisał(a):jak neo masz dzielone w obrebie lokalu to nic nie maja do gadania rachunek bedzie ten sam
TAK ja mam pokoj na goze i 2 komp jest na dole a jeszcze jedno pytanie bo mam zamiar kupic ruther cos takiego http://allegro.pl/item173871064_netia_neostrada_router_gw_5lat_wysylka_24h.html
jeszcze powracajac do polaczenia 2 kartami sieciowymi czy jest jakas mozliwosc
aby ten 2 komputer podlaczony podemnie mog odbierac z pradkoscia 30kb/s ??? jezeli ktoszna dobry poradznik lub program prosze podac ;]