Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 net z vectry • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Free YouTube to MP3 Converter • Free YouTube Download • GOG Galaxy • AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad
Witam zalozyli mi dzisiaj net z vectry 512. Wszystko dziala super
Ale wpisalem w przegladarke server proxy .....i teraz sciaga mi tak jak 1Mb ale tylko ze stron.Moze ktos wie czy bedzie taki sam efekt jak wpisze to w utorrent , bershera czy emule. I mam jeszcze jedno pytanie jaki rodzaj proxy wybierac socet4,socet5,html czy shtmal.
Pozdrawiam
cholek7 napisał(a):Moze ktos wie czy bedzie taki sam efekt jak wpisze to w utorrent , bershera czy emule.
Tutaj nie ma reguł. Jak beda zrodla i szczescie to moze pojdzie pelna przepustownoscia łącza ale powtarzam w przypadku programow P2P nie ma reguly dotyczacej predkosci pobierania
Coś tu ściemniasz... Skoro masz łącze 512 kbit/s to jakim cudem ssasz 1024kbit/s??? A co do proxy: On nie przyspiesza ściągania! Tylko "buforuje" pakiety.