Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 najlepszy antivirusowy program! • programosy.pl
Mam pytanie szukam najlepszego programu AntiVirusowego. Wiem, że raczej taki temat już był ale ja szukam najnowszego i by zabierał mało pamięci. Mm windowsa xp. AntiVirus może być płatny.
Zdecydowanie Kaspersy Internet Security skutecznośc 99% wedlug badań (jest na 1 miejscu) sciaganij polska wersje jezykowa i sciagniesz cukierka ktory naprawi problem, btw jego najlatwiej jest wyleczyc bo np do nortona nie ma dobyrch szlaczkow