Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 komputer sie zawiesza • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Glary Utilities Portable • Glary Utilities • Maxthon Cloud Browser • AIMP Skin Editor • XYplorer • Farbar Recovery Scan Tool • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim
mam bardzo dziwny problem. wlaczam komputer wlaczam inetnet i np. google czy programosy dzialaja, a wejde na komputronik.pl i sie zawiesza. tak samo jest jak wlacze GG. calkowita zawieszka tylko reset pomaga. zauwazylem jeszcze cos innego. w menedzer zadan nie nie wyswietla nazwy uzytkownika przy programie. instalowalem juz windowsa chyba 4 razy do tego zrobnilem nowe partycje nic nie pomaga. jak podlaczam inny dysk to wszystko dziala. tak samo jest na tym "dziwnym" dysku w trybie awaryjnym wszystko dziala. mam windowsa xp + service pack, a moj dysk to samsung 160 GB 1614N. jeszcze niedawno wszystko bylo ok, ale w niedziele bylem u kuzyna z tym dyskiem i tam wlaczajac kompa wyskoczyly bledy na jednej z partycji. czy jest jakis program ktory pozwoli mi sprawdzic czy dysk nie jest uszkodzony?