Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 ikonka na pasku • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Autodesk Maya • Zero Install • Pegasun System Utilities • Far Manager • GameEx • Metatogger • Ron's Editor • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool
Na pasku zadań mam cały czas ikone która mówimy mi że mam dostępne aktualizacje. Nie chce ich pobierać bo to ze sprawdzaniem orginalności systemu. Czy można sie jej w jakiś sposób pozbyć?? Nie chodzi mi o wyłączenie aktualizacji bo wtedy bedzie mi wyskakiwała ikona, że mam je wyłączone ??
w uruchom wpisujesz regedit, a tam HKEY_Local_Machine>>Software>>Microsoft>>Security Center>>Po prawej UpdatesDisableNotify dwa razy na to>> w dane wartości wpisujemy 1 i już możesz wyłączyć aktualizacje oczywiście po resecie kompa