Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

doładowanie • programosy.pl

• Ogłoszenie:

doładowanie

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

doładowanie

Postprzez Damian113 18 Kwi 2007, 19:37

Mam taki problem,a raczej pytanie.Czy jest możliwość doładowania przeze mnie konta z era mojego taty,który ma na abonament,swojej pre-paid?Nie chodzi mi o darmowe doładowanie,tylko o to,że później u niego na rachunku będzie pisało,np. 10 zł doładowanie.kiedyś słyszałem o takiej opcji.Jak to zrobić na jaki numer wysłać sms?
Damian113
~user

Dołączenie: 17 Lut 2007, 10:09

Postprzez Dzi@dek 18 Kwi 2007, 19:57

BOK - tel
Image Image
Dzi@dek
^zasłużony

Dołączenie: 11 Gru 2006, 20:18
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 210

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości