Przy włączeniu komputera, muszę zatwierdzać mnóstwo okienek w Jetico. Czy jest jakiś sposób aby okienka zatwierdzały się same i nie wyskakiwały? Pytam się o to bo jest to trochę denerwujące.
Lukesh napisał(a):to normalne, ze na poczatku firewall sie 'uczy'
Paxo202 napisał(a):Jetico
ten firewall kleka po wyslaniu jednego odpowiednio spreparowanego pakietu danych....
Paxo202 napisał(a):Chodzi mi głównie o skuteczność firewalla i dobrą ochronę komputera. Jeżeli mam wybierać w skuteczności i ochronie to Jetico czy Comodo?
Paxo202 napisał(a):Nie kojarzę zbytnio, proszę dokładniej wytłumaczyć.
A jeżeli chodzi o Comodo, to można jakimś sposobem uniknąć dużego obciążania procka?
A to? Bo czytałem gdzieś że Comodo mocno obciąża procesor.
Paxo202 napisał(a):praca niektórych programów?
Paxo202 napisał(a):I jeszcze jedno. Z waszej strony pobierałem najnowszą wersję Comodo, czy jest ona w wersji Polskiej?
Paxo202 napisał(a):A internet też spowolni?
Teraz pytanie tyczy się Jetico. Nigdzie nie mogę znaleźć pliku instalacyjnego, dzięki któremu mogę go usunąć. W dodaj/usuń programy nie ma, w menu Start nie ma, a w folderze Jetico firewall też jakoś nie widzę. Gdzie on jest?
Paxo202 napisał(a):Aha, i czytałem, że po instalacji trzeba program zarejstrować na stronie producenta. Czy to prawda? Jeżeli tak to proszę mi podać konkretny link.
Paxo202 napisał(a):Aha, i jeżeli po rejstracji dostanę ten klucz, to automatycznie robi mi się z trial full? Czy trzeba ten klucz gdzieś wpisać?
Paxo202 napisał(a):Gdy klikam w ten link - http://www.personalfirewall.comodo.com/license_registration.html Pojawia mi się strona z której mogę pobrać Comodo Firewall. Nie widzę nic o rejstracji. Gdzie to jest?
Użytkownicy przeglądający to forum: conixa39 oraz 14 gości