Mam problem z wyzej wymienionym programem. Mianowicie zainstalowalem go, i po resecie kompetera wlaczalo sie okno z tegoż programu po czym komputer sie zawieszał. tz tak jakby ten program blokowal go. Nic nie moglem zrobic. Menadzer plików nie działał w ogóle kiedy chciałem usunąć proces. Poporstu komp. sie zwieszał i mało myśląc odpalilem kompa z drugiego dysku majac podpiety ten z programem i usunąlem wszystkie pliki na dysku. A nastepnie odpalilem z dysku na ktorym byl ten program (lecz został usuniety:P) no i jakos odpalił i działał lecz wyskakiwałby jakieś okienka z problemami i pisalo czy chce sprawdzić wiecej info. Wtedy pousuwałem reszte plików związanych z tym programem m.in. z dadaj/usuń i z rejestru programem 'RegCleaner'. Raczej nie przywiązywalem do tego wagi i postawilem kompa uruchomic ponownie. Niestety po załadowaniu wina problem sie ponowił. Komp sie zawiesza i nie odpowiada na moje reakcje.
Jeśli miałby ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić bez formatu dysku to bardzo prosze o info.
Czekam na odp bo to pilne...
Z góry dzięki za zainteresowaniem sie topicu:P