Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 379

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Problem z windows xp • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Problem z windows xp

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Problem z windows xp

Postprzez Darom 28 Mar 2016, 23:03

reklama
Łowca Androidów dzięki za pomoc, miałem zaznaczone okienko "zablokuj wyskakujące okienka" dlatego tak mi się działo.
Darom
~user

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:00
Miejscowość: Tarnów/Kraków

Problem z windows xp

Postprzez Darom 01 Kwi 2016, 07:45

A może ktoś wie co zrobić, że jak klikne w link pobrania to żeby automatycznie zaczęło mi pobierać plik od razu na przeglądarce IE 8 ?
Darom
~user

Problem z windows xp

Postprzez Katerin 19 Kwi 2016, 13:54

Darom napisał(a):A może ktoś wie co zrobić, że jak klikne w link pobrania to żeby automatycznie zaczęło mi pobierać plik od razu na przeglądarce IE 8 ?

Zobacz czy masz może takie ustawienia w IE8:
Opcje internetowe :arrow: Zabezpieczenia :arrow: Internet :arrow: poziom niestandardowy :arrow: Pobieranie :arrow: Automatyczne monitowanie dla pobrań ... :arrow: Włącz / Wyłącz

Spoiler:
Katerin
~user

Dołączenie: 16 Lut 2013, 16:43
Pochwały: 2

Problem z windows xp

Postprzez Darom 19 Kwi 2016, 17:34

Ok dziękuje, jak coś będzie nie tak to napiszę. :)
Darom
~user

Poprzednia

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości