Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z kartą tv philips • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z kartą tv philips

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

Problem z kartą tv philips

Postprzez piotpal 12 Kwi 2007, 14:12

reklama
Witam! Założyłem nowy wątek, ponieważ udało mi się w końcu zainstalować kartę tv philips 7134. Do obsługi karty wybrałem program Power Cinema, jednakże odszukuje on tylko niektóre programy telewizyjne, jednak są one złej jakości (obraz i dźwięk). Zupełnie inaczej jest z aplikacją Chris TV. Praktycznie wyszukała one wszystkie programy telewizyjne, jakość obrazu jest naprawdę dobra, ale nie ma dźwięku. Podobnie jest przy innych programach. Właściwie to tylko przy Power Cinema jest obraz i dźwięk. Posiadam Windowsa Service Pack 2. W razie czego podam informacje, takie jakie będą potrzebne. Serdeczne dzięki za pomoc.
piotpal
~user

Dołączenie: 22 Sie 2005, 09:55

Problem z kartą tv philips

Postprzez Jan 12 Gru 2009, 18:00

Zainstalowałem Power cinema 5 oraz mam kartę Philips 7134. Program skanuje i wychwytuje programy, lecz nie mam obrazu tylko fonię. nadmieniam, że wszystko świetnie chodziło na innym komputerze, znacznie gorszym z płytą Vectra 400. Obawiam się, że mam jakiś kodek czy inny plik, który blokuje mi wizję. Śmiem tak towerdzić, gdyż prze pewien moment miałem wszystko mi chodziło wczoraj, a dziś znów widzę czarny obraz i słysze jedynie głos. Proszę o pomoc.
makler5
Jan
~user

Dołączenie: 06 Gru 2006, 02:37

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości