demo
nie cce się wyświetlić w przeglądarce pomimo tego że pliki są na serwerze, czemu??
Amistad18 napisał(a):nie cce się wyświetlić w przeglądarce pomimo tego że pliki są na serwerze, czemu??
a jak dokłądnie te pliki na serwer upnołeś? bo nie zawsze wystarczy wysłać i już działa, niektóre serwery mają np. folder www i tam musi być strona www, a do tego musi być plik index.htm ( html ) .... oczywiście jak na serwerze był już jakiś index.htm ( html ) to go usuń ...
xHUNTERx napisał(a):ups a ja usunołem jakieś foldery co tam były
mam wielka prosbe -bardzo prosze o jakis sprawdzony kurs php bo znalazłem na torrentach taki oto : "Lynda.com Kurs PHP Essential Training" podobno jest to bardzo dobry sklad lekcji dla poczatkujacych ale jednak jest po angielsku i boje sie ze moge cos przegapic itp. Dlatego prosze o cos w tym stylu tylko zeby było po polsku. Dodam jeszcze ze ten kurs zajmuje 780 mb a wiec sporo tam tego...
Szukałem na forum i to co znalazlem to byly pliki wsadzone na rapid i juz wygasly...
Z GÓRY DZIEKI!
PZDR!
PROGRAMY
Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie...
Moderator Moderatorzy
Powróć do Grafika & Webmastering
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości