Dodano Dzisiaj, 17:42:
Aaa i wybaczcie za błędy i pomyłki ;/ Ale mam nadzieje, że mnie zrozumiecie !

Jeśli ja jakoś pomóc będę mogła to oczywiście pomogę

Alibaba15 napisał(a):i piszę bzdety z mojego gg ???
Thunderas napisał(a):pozatym to wystarczy hasło sobie odgadnac by to zrobić.
To też proponuje zmienic
ToServeAndProtect napisał(a):takim programem to się nie dowiesz kto i jak się do Ciebie włamuje. do tego służą pakiety zabezpieczające komputer (firewall + antywirus + antyspyware + itp).
PS: nie chcąc nic mówić, polecam najpierw zajrzeć do działu BEZPIECZEŃSTWO, poczytać tematy przyklejone i zastosować się do nich i napisać swój własny temat. postaramy się pomóc usunąć wszelkie ślady, oznaki lub coś co pozwala włamać się do Twojego komputera. jeśli się nie uda, zostaje całkowite wyczyszczenie dysku, ale to raczej mało prawdopodobne gdyż dobre czyszczenie a późniejsze zabezpieczenie się zmniejszy lub wyeliminuje ryzyko włamania się do Twojego komputera
ToServeAndProtect napisał(a):1. nie dostaniesz tutaj żadnych linków do płatnych programów
2. przeczytaj lepiej to sobie jeśli zależy Ci na bezpieczeństwie: http://bezpieczenstwo.idg.pl/artykuly/4 ... gramy.html
3. btw: widziałem pełno polskich wersji programuale dostosuj się do punktów 1 i 2
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości