Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 pare pytań na temat sprzetu. • programosy.pl
napisz jaka masz temperature to ci powiemy czy jest w normie bo tak to sobie mzemy gdybac...
takei same procki moga miec rozne graniczne temperatury
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
[ Dodano: Dzisiaj o 0:23 ] Dysk mam tylko 1, dodam jeszcze ze procesor ma podniesioną szyne FSB na 400, czyli zamiast taktowac 1750 taktuje 2100 (10,5 x 200).
Tylko niewiem czy podniesc napiecie czy zostawic tak jak jest.
patrzac na ten temperatury to ty masz zamrazalnik w kompie
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
Wielkie dzieki, bo nie byłem pewien co do temperatury , a jak ktos nie jest do konca pewien to zawsze lepiej zapytac kogos innego. Wielkie dzieki.
[ Dodano: Dzisiaj o 1:02 ] mam jeszcze jedno pytanko, czy sa jakies programy do testowania stabilnosci po podkreceniu procka? Jezeli takowe istnieja to bardzo bym prosił o nazwy tych programów, a jezeli nie sprawiło by to problemów to o linki do nich.