mark1991 napisał(a):Mr.Bondik ja wiem co to za blad. masz za slaby sprzet jak na obliviona sciagnij patca oldblivion ze strony www.oldblivion.com chyba ze masz karte slabsza od GF 3 albo GF 4 MX bowtedy mozesz zapomniec o grze

Z tego co pamietam to nie musisz go nigdzie specjalnie wklejac moze siedziec na pulpicie, w folderze z nim masz plik ktorym sie ustawienia grafiki ustawia a drugi to "oldblivion.exe" i jego odpalasz zeby uruchomic gre.
 Z tego co pamietam to nie musisz go nigdzie specjalnie wklejac moze siedziec na pulpicie, w folderze z nim masz plik ktorym sie ustawienia grafiki ustawia a drugi to "oldblivion.exe" i jego odpalasz zeby uruchomic gre.

Gdy wchodzę lub wychodzę z jakiegoś budynku to gra normalnie się ładuje natomiast jeśli 6 razy mi się już ładowało (nie wiem ile dokładnie bo nie liczyłem ale chyba jest to liczba stała zn zawsze po tylu samych ładowaniach) bo wywala mnie z gry i pojawia się błąd oblivion.exe i zaraz po tym pojawia się niebieski ekran z białymi napisami i uruchamia mi sie komp i jak się już uruchomi to wtedy wyskakuje że windows popełnił błąd i czy wysłać raport
  Gdy wchodzę lub wychodzę z jakiegoś budynku to gra normalnie się ładuje natomiast jeśli 6 razy mi się już ładowało (nie wiem ile dokładnie bo nie liczyłem ale chyba jest to liczba stała zn zawsze po tylu samych ładowaniach) bo wywala mnie z gry i pojawia się błąd oblivion.exe i zaraz po tym pojawia się niebieski ekran z białymi napisami i uruchamia mi sie komp i jak się już uruchomi to wtedy wyskakuje że windows popełnił błąd i czy wysłać raport   
   Proszę o pomoc! I z góry wielkie thx
  Proszę o pomoc! I z góry wielkie thx  Aha polska preniera Obliviona 7lipca
 Aha polska preniera Obliviona 7lipca  

Verthanaar napisał(a):(który prawie spełnia minimalne wymagania)
Verthanaar napisał(a):Ostatnio zmieniłem windowsa na xp i myślę, że może to być przyczyną. na 98 zawsze włączały mi się gry, na które miałem za słabego kompa. Przynajmiej się włączały.
napewno nie bo ja nie mam takich problemów sprubój przinstalować grę, wyczyścić rejest a w ostateczności przeinstalować System.cugaro napisał(a):Aha może to wina tych oryginalnych Patchów do gry bo mam je wszystkie wklejone

aby wyeksportowali wpisy rejestru i wrzucili na jakiś serwer. Baaaaaardzo prosze
 aby wyeksportowali wpisy rejestru i wrzucili na jakiś serwer. Baaaaaardzo prosze 
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości