Marchewik napisał(a):Sam go stworzył a ja nie wiem jak więc szukam kogoś kto takie cuda umie
Po co szukać skoro kumpel wie... Spytaj jego i przy okazji wyślij każdemu forumowiczowi na PW instrukcje... Na pewno sie przyda, mniej czekania itp...

Marchewik napisał(a):Sam go stworzył a ja nie wiem jak więc szukam kogoś kto takie cuda umie
fluid napisał(a):Marchewik napisał(a):Sam go stworzył
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wlasnie tym tekstem spowodowales ze oplulem sobie monitor
wez kitow nei wstawiaj bo nikomu z wielkich grup c.rackerskich sie eniudalo a udalo sie jakiemus twojemu kumplowi![]()
![]()
takie bajki to o 19 zamiast dobranocki opowiadaj
filipyo napisał(a):mzoe jeszcze kumpel z RLD albo DEV jest
mi# napisał(a):a ten polski Sphinx to do jakiej gierki cracka zrobili?
Do ciekawej sytuacji doszło ostatnio na forum dyskusyjnym zabezpieczenia Starforce, które to nie od dziś powoduje liczne problemy z uruchamianiem gier. Podobnie było w przypadku strategii autorstwa Stardock Systems zatytułowanej Galactic Civilizations II: Dread Lords. Jeden z moderatorów umieścił na forum link do torrenta pozwalający na ściągnięcie pirackiej wersji gry! Wszystko aby łatwo i bez wysiłku pozwolić graczom na odpalenie programu...
Szybka reakcja autorów doprowadziła do usunięcia ze stron Starforce'a linku ułatwiającego piratowanie tytułu. Co więcej, autorzy zabezpieczenia Starforce przeprosili developera i wydawcę za zaistniałą sytuację.
maniaczek napisał(a):Daemon Tools v.4.00, czy też Alcohol 120%
VirtualDrive Pro 10 is CD emulator that copies a CD or unprotected DVD as a compressed image, or "virtual disc," and saves the file to a hard drive, a network, a USB device, or to a portable medium. The virtual CD can be played in place of the original disc, directly on your computer's hard drive, in any one of up to 23 "virtual drives" created by the software. You can load each of your virtual drives with a virtual disc, play multiple discs simultaneously, and move from one PC game or application to another without handling CDs or waiting for a loaded disc to spin up.
mi# napisał(a):Druga sprawa, a ten polski Sphinx to do jakiej gierki lekarstwo zrobili?
pcchack napisał(a):Przeczytalem ze w lipcu wyjdzie starforce 4
Wczoraj świat obiegła wiadomość, że strategia Heroes of Might & Magic V z decyzji UbiSoftu będzie wolna od kontrowersyjnego zabezpieczenia rosyjskiej firmy Starforce, wymierzonego nie tylko w piratów, ale jak się okazuje, również w użytkowników legalnego oprogramowania. Dzisiaj francuski koncern ujawnił przyczyny, dla których zerwał współpracę z producentem znienawidzonego przez graczy systemu ochrony.
Wydawać by się mogło, że tak radykalne kroki UbiSoft podjął w związku z licznymi incydentami z udziałem rosyjskich programistów, jak choćby udostępnieniem przez nich pirackiej wersji Galactic Civilizations II: Dread Lords. Byłoby to całkiem rozsądne usprawiedliwienie, zważywszy na fakt, że ze współpracy ze Starforce’m właśnie z tego powodu wycofał się Aspyr, wydawca SpellForce II: Shadow Wars.
W rzeczywistości Ubi zirytowało się z innej, bardziej „osobistej” przyczyny. Mianowicie korporacja przed trzema tygodniami została pozwana do sądu przez graczy, którzy zarzucili jej, iż rosyjskie zabezpieczenie obniżyło bezpieczeństwo i sprawność ich komputerów. Odszkodowanie może kosztować Francuzów nawet 5 mln dolarów. Aktualnie ekipa UbiSoftu bada całą sprawę, a tymczasem pożegnała się z panami ze Starforce’a i podała do wiadomości, że jej kolejne produkcje objęte zostaną innym, nieujawnionym jeszcze zabezpieczeniem.
I co wy na to?
marcin1994 napisał(a):objęte zostaną innym, nieujawnionym jeszcze zabezpieczeniem
marcin1994 napisał(a):Starforce, wymierzonego nie tylko w piratów, ale jak się okazuje, również w użytkowników legalnego oprogramowania.
marcin1994 napisał(a):znienawidzonego przez graczy systemu ochrony.
marcin1994 napisał(a):nawet 5 mln dolarów
Miejmy nadzieje, ze mniej upierdliwymmarcin1994 napisał(a):kolejne produkcje objęte zostaną innym, nieujawnionym jeszcze zabezpieczeniem.
tomek_tomek napisał(a):Miejmy nadzieje, ze mniej upierdliwym albo latwiejszym do "pokonania"...
http://www.cdrlab.pl/article_wstep_2712.html
marcin1994 napisał(a):http://www.cdrlab.pl/article_wstep_2712.html
fluid napisał(a):bardzo interesujacy artykul
mati43 napisał(a):moim zdanie ten cały STARFORCE to lipa ma zbyt wiele błędów a najlepsze jest to ze mój kumpel kupił sobie toce race driver 3 i przez ten starforce napęd mu sie zepsuł nie wytrzymał napiecia przez tą weryfikacje płyty
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości