Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 nowa karta graficzna • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Helium • Take Command • XRECODE III Portable • XRECODE III • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • EF Talk Scriber • ChrisPC Free VideoTube Downloader
Witam! W tej chwili posiadam karte graficzną ATI Radeon 9250 na płycie głównej ASRock K7Upgrade-880 i chciałbym sobie właśnie tę karte graficzną wymienić na lepszą i nie zmieniać płyty głownej. Proszę o pomoc w wyborze dobrej karty przy dostępnej cenie.
możesz mi powiedzieć gdzie to w evereście sprawdzić??
odkrecasz bude i z boku pisze na zasilaczu marka i moc w watach (W)
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
jak masz kasę...to kup sobie 7600...ale jak chcesz wydać ok. 250zł to kup 7300GT proponowane wyżej...ja mam taką od poniedziałku i jestem zadowolony (jeszcze ją rozpracowuje pod względem odpowiedniego drivera i kilku innych rzeczy np. czy mam odpowiedni zasilacz...350W Feel) Na razie spisuje się dobrze, zero zawieszeń i kłopotów w grach. W 3dmark'u 03 mam ponad 7600 pkt... to chyba względnie na tak tanią kartę ?! Carbon np. chodzi mi na max...max...max w 1024x768...jak masz jeszcze jakiś pytanie to wal śmiało!!! Pozdrawiam...
7600GT jest o niebo lepsza!
poczytaj sobie http://forum.programosy.pl/zasilanie-gf7300gt-palit-vt84583.html