PS: kody tez milewidziane
niagara napisał(a):potrzebuje trainera do mw, przedewszystkim zalezy mi na kasie. sciaglem juz 3 trainery ale nie da sie nimi dodawac kasy. sa dobre trainery ale na stp.pl za ktore trzeba placic.
w opcjach sie zmienia i tam w opcjach powinno byc nie mam zainstalowanej gierki wiec dokladniej ci nie powiem
niagara napisał(a):czym sie rozni zwykla wersja od black edition?
Tiempo napisał(a):Czy mozna to jakos naprawic?
Tiempo napisał(a):Jak odinstalowac spolszczenie bez reinstalacji gry...?
Tiempo napisał(a):Wgralem spolszczenie i zniknely mi filmy... Nie mam ani intra, ani filmow wprowadzajacy nas do kariery, czy tych ktore wystepuja pozniej
STRINGER napisał(a):mam pytanie (sry jeśli było) czy da sie przerobić zwykłego MW na Black Edition ??? (może jest jakiś patch)
Amistad18 napisał(a):raczej sie nie da
Amistad18 napisał(a):chyba nie warto
Damage napisał(a):wiem bo sam przerabialem po prostu jeden patch i pózniej skórka black editon
Amistad18 napisał(a):jaka skórka?
Damage
Lecter napisał(a):Tiempo napisał(a):Czy mozna to jakos naprawic?
zmień spolszczenie na inne, na 100% pomoże bo sam miałem taki problem. Przed instalacją nowego spolszczenia skopiuj save bo mogą nie działać.Tiempo napisał(a):Jak odinstalowac spolszczenie bez reinstalacji gry...?
usuń te wpisy z rejestru które dodaje spolszczenie (chyba to niekonieczne ale na wszelki wypadek) i pliki które kopiowałeś od spolszczenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości