czy naprawde robi z 65k kolorów na 262k kolorów

Interesuje mnie to poniewaz nie wiem czy kupowac E1 czy zaoszczedzic troche i kupic E398@E1 i za reszte kasy kupic karte pamieci 512MB..

Pozdrawiam
kajtekjr napisał(a):czy naprawde robi z 65k kolorów na 262k kolorów
kajtekjr napisał(a):czy naprawde robi z 65k kolorów na 262k kolorów Question
kajtekjr napisał(a):Czy cos sie dzieje z telefonem od czasu zmiany softu Question
kajtekjr
Po zmianie softu tel zyskał między innymi
-262 tyś. kolorów-wcześniej 65tyś
-tel jest szybszy
-głośniejszy oraz lepsza jakość dźwięku
-8Mb pamięci telefonu-wcześniej 4Mb
-co najwżniejsze telefon zyskał kamerę!!
Creative15 napisał(a):Po zmianie softu tel zyskał między innymi
-262 tyś. kolorów-wcześniej 65tyś
fluid napisał(a):zwyczajna bzdura
Creative15 napisał(a):262 tyś. kolorów-wcześniej 65tyś
precel napisał(a):TA A JAK WLEJESZ DO MALUCHA PALIWO SHELL V-POVER TO MASZ JUZ FERRARI Z 55O KONNYM SILNIKIEM
kajtekjr napisał(a):Chciałbym zapytac co daje w Motoroli E398 soft z E1
fluid napisał(a):czy naprawde robi z 65k kolorów na 262k kolorów
zastanowa sie co piszesz jak ORPROGRAMOWANIE moze zmienic parametry matrycy ekranu![]()
nevesu napisał(a):przeciesz wyswietlacz w e398 jest slabszy to co ty zrobisz dalej bedzie 65
nevesu napisał(a):tracisz gwarancje no i dostajesz itunes i troche bajerow ja biore rokr e1 zamiast e398 bo to nie tylko roznica softu ale takze kilku funkcji
Creative15 napisał(a):ale zmiana softu ma i wady, ostatnio z kumplem słuchalismy muzy i
mu głośnik padł, jak chcesz słuchac to z nie maxymalną głośnościa!!
a pozatym.. nie lepiej dozbierac kasy i kupic E1 ROKR?? ja bym tak zrobił... Chociaż masz pewnośc, ze nic sie nie zepsuje a jak coś to gwarancja... a w E398 po zmianie softu ją tracisz..
Creative15 napisał(a):-8Mb pamięci telefonu-wcześniej 4Mb
Pytoo napisał(a):otoz z tymi kolorami to jest smiech na sali mam motke e398 swojego czasu mialem e1 ale gralem backupa i mam zwykla e398 zyskujesz tylko kamerke i dyktafon ale jako notatki glosowe i to nie prawda ze chodzi szybciej!! zupelnie odwrotnie i z ta pamiecia tez nie tak bo sie o polowe na oko zmniejsza a dzwiek ten sam bo te glosniczki w motce to rewelka
kajtekjr napisał(a):I chciałbym prosic o wypowiedz uzytkowników którzy posiadaja E398@E1 i zeby odpowiedzieli mi na pytanie: Czy cos sie dzieje z telefonem od czasu zmiany softu
kajtekjr napisał(a):Interesuje mnie to poniewaz nie wiem czy kupowac E1 czy zaoszczedzic troche i kupic E398@E1 i za reszte kasy kupic karte pamieci 512MB..
kajtekjr napisał(a):Co daje to iTunes
nevesu napisał(a):tracisz gwarancje
Creative15 napisał(a):po zmianie softu ją tracisz..
chincyk@ napisał(a):Nawet jeśli soft jest wgrany w komisie??
chincyk@ napisał(a):czy w komisie mogą mi wgrac spowrotem starego softa???
chincyk@ napisał(a):czy jak ID do komisu to oni mi sami to wgrywają czy musze im ten soft załatwic???
niech mi ktos wytlumaczy jakim cudem....
to nei karta graficzna ze mozna odblokowac zablokowane potoki
Amistad18 napisał(a):7. do tego zaje**ste światełka klubowe
ja osobiście nie korzystam z iTunes ponieważ trzeba specjalnie z kompa przez specjalny program wgrywać mp3 żeby iTunes czytało...
chincyk@ napisał(a):Nawet jeśli soft jest wgrany w komisie?? a czy w komisie mogą mi wgrac spowrotem starego softa??? a właśnie moze dziwne pytanie ale czy jak ID do komisu to oni mi sami to wgrywają czy musze im ten soft załatwic???
ile kosztuje zmiana softu w plusie???
Jan23 napisał(a):Być może jakieś ciekawe informacje na temat telefonów komórkowych znajdziecie na tej stronie
www.xxxtelefony.blogspot.com
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości