Poszukuję programu do monitorowania komputera syna z poziomu mojego komputera. Wiem, że takie programy istnieją, ale nie znalazłem (albo nie potrafię znaleźć) programu mi odpowiadającego.
Co do instalacji większego problemu nie będzie, bo dostęp do jego komputera sobie zażyczyć i ma obowiązek mi go udzielić. Chodzi natomiast o kwestię kontroli tego co robi. Dane może sobie poczyścić, więc nic nie zobaczę. Najlepiej gdyby program do zdalnej kontroli był u niego niewidoczny tzn. że mogę sprawdzać co robi w danej chwili, a on o tym nie wie. W poprzedniej pracy administratorzy mieli taki program i kiedy mi coś naprawiali lub instalowali (wszystko było poblokowane, na każdy dodatkowy program trzeba było formularz wypełniać) robili to nie ruszając się z biura, ale ja u siebie na komputerze widziałem co robią, czyli każdy ruch myszki czy otwarcie folderu. Tu wolałbym mieć możliwość kontrolowania tak, żeby się nie dowiedział, bo po prostu zacznie kombinować i w końcu usunie ten program. Oba (mój i syna) komputery działają na Win7.
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam