Postanowilem napisac taki topik po tym, jak zostalem potraktowany przez jednago moderatora. Nie bede tu przytaczal o jakiego osobnika mi konkretnie chodzi, nie bede sie tez podlaczal do innego istniejacego juz topiku aby mu tam nie brudzic

Uczestnicze w wielu forach (sprzetowych, graficznych, filozoficznych itp), i pierwszy raz mi sie zdarzylo aby osoba odpowiedzialna za lad i porzadek byla ... niegrzeczna.
Pozwole sobie zacytowac pewna wiadomosc. Na wstepie dodam, ze nie bylo by topiku, gdyby nie syndrom "wielkiego Moderatora", ktory sie objawil w otrzymanej prywatnej wiadomosci (pkt. 5).
Cytat wiadomosci, ktora dostalem od problematycznego moderatora:
"1.nie jestem adminem tylko moderatorem
2.nie pasuje ci forum i jego zasady - zegnam
3.temat jest zamkniety CZASOWO a nei na STALE
4.patrz punkt 2
5.nie zycze sobie od ciebie wiecej wiadomosci kazda kolejna zostanie zignorowana
6.nie poskutkuje punkt 2 i 5 to usune cie z forum bo takich jak ty juz bylo tu wielu a ja nei zwyklem sie z nimi bawic wole stracic jednego usera niz dac sobie wejsc na glowe
7.mam nadzieje ze wyrazilem sei JASNO
pozdrawiam"
Punkt 5-ty jest jak dla mnie czystym tchorzostwem. W celu wyjasnienia, nie wyslalem do niego obrazliwej wiadomosci, a jedynie zawierajaca pewne sugestie. Wprawdzie zostalem na koncu wiadomosci pozdrowiony, jednak mam dziwne przeczucie, ze slysze w tym pozdrowieniu inne slowo - raczej nie pozytywne

Punkt 6-ty - slaba glowa

Punkt 7-y
WOW! To zakrawa na totalitaryzm, a gdzie wolnosc slowa (w granicach regulaminu). Czy mam rozumiec, ze na tym forum sa rowni i rowniejsi?
Chcialbym tylko zaapelowac do moderatorow, ze to Wy jestescie dla nas a nie my dla Was.
Mysle, ze kazdy nie lubi ludzi naduzywajacych wladzy.
Ktos kto ma wladze, musi miec znacznie chlodniejszy umysl niz inni, jezeli ma ta wladze sprawowac dobrze

Co szanowni Forumowicze sadza na ten temat, czy zdazylo sie Wam natknac na poteznego moderatora czy tez admina?
Pozdrawiam serdecznie bez ukrytych podtekstow.
CFR
Ps. Ciekawe, czy topik zostanie usuniety zanim, ktos go przeczyta

Autor postu otrzymał pochwałę