przez champion 24 Maj 2011, 00:48
Witam. Otóż mam jeszcze problem z mikrofonem. Zakupiłem mikrofon podany w tytule za jedyne 19.90 i ucieszony, że będę mógł rozmawiać podłączyłem go pod k. dźwiękową (Sound Blaster Audigy) creativa czyli pod tą gdzie są też podłączone słuchawki które działają bardzo dobrze. Następnie odpaliłem testowanie sprzętu w panelu ster. i czytam ten tekst... cisza... przełączam między opcjami.. też nic. Wkurzyłem się i podłączyłem go pod zintegrowaną kartę Realteka, coś tam było słychać ale bardzo słabo i musiałem prawie, że krzyczeć aby coś usłyszeć... i nachylać się do micro. Potem dla sprawdzenia włączyłem cs'a i rejestrator dźwięku - nic. Niby w regulacji tych suwaków nic nie jest wyciszone a mikrofon działa skoro coś tam było słychać. I skończyły mi się pomysły co z tym zrobić... Proszę o pomoc.
AMD Athlon 64 X2 5200+/2,7GHz, Gigabyte M61SME-S2, Palit Radeon HD4850 DDR3 512MB, OCZ 2GB DDR2 800MHz, Creative Audigy LS Audio Processor, Samsung 160GB, ATX CoolerMaster 500W, Windows XP Professional SP3; AG Neovo M-17 DVI[17" LCD]; Wieża Philips AS450