Chłopacy rejestruję się wg tego np: http://www.mojekonsole.pl/forum/index.php?topic=65.0 i w wersji Core mam niewykorzystany Silver tj będę mógł grać z Wami na miesiąc? Mam GTA IV | PGR 3 | Oblivion IV | PGR 3, konsolę podłączę do neta za kilka dni ;]
MSI 770-G45 + AMD Athlon II X2 245 2.9GHz + GoodRam 2GB 1333MHz + Samsung 500GB + Zotac GeForce GTS-250 512MB DDR3 + Fortron 400W + Logitech X-540 + LG L1730P + Microsoft Windows Professional 64bit
Wojtaz, SILVER jest non-stop jak zapłacisz będziesz mieć GOLD. i jak wiadomo 1 miesiąc gratis dla nowego użytkownika. tylko że konto do XBL tworzy się mając neta, bo tak będzie zwykłe konto OFF-LINE które jednak będziesz mógł podpiąć do XBL
nie mam odst bo mnie w ogole halo nie jara:P ale od biedy moge od kumpla pozyczyc... a aktualnie trzaskam w bad company, wiec wieczorami mozna mnie zobaczyc grajacego tu i tam;)
No Batka to ja jeszcze posiadam , wiec od biedy można pograć , a o ODST myślałem bo widzę TSAP ma , wiec trzy osoby i można by było "horde" pograć w Halo
jesli chodzi o halo, to 3 mam gdzies na polce, wiec w to mozna posmigac (a jak spojrzycie w moje achievementy z tej gry, to zobaczycie, ze nie przypadla mi do gustu);). ale odst to przynajmniej kilka dni, zanim bym zdobyl.
kjubus, Wiesz ja ODST juz przeszedlem , można by bylo razem kampanie pośmigać , a nawet w trojkę gdyby TSAP jeszcze Golda sobie zakupił i nawet przejść na Legendary od razu grę , bo w 3 to jak Easy (mi został tylko Legendary do przejścia).
ToServeAndProtect, pogralem przed chwila z CrossFire ze 3 godziny w bad company i musze niestety doniesc, ze moj kompan narzekal na to, ze nie masz golda wykupionego:P
no niestety, brak funduszy wszystko poszło na kompa
EDIT: będę mieć kasę i na początku listopada zafunduję sobie 3 miechy golda więc będzie w co grać gier mam sporo
Gry w którę chętnie pogram po sieci: Halo ODST Halo 3 Army of Two Operation Flashpoint NFS: Shift Madden 10 Fracture Resident Evil 5 Call of Duty 3 GTA 4 FEAR 2 Fuel Bad Company Halo Wars Fable 2 Mercenaries 2 Fallout 3
no to widze, ze mi, CrossFire i ToServeAndProtect, pokrywa sie tylko Halo 3. a co do twojej listy, TSAP, to w fallouta 3 chyba sie nie da grac po necie:P
CrossFire, ToServeAndProtect, pozyczylem od kumpla odst, jesli jutro spotkam was na live, to oferuje swoje uslugi w kwestii zdobycia tamtego achive'a z hordy;)