Głosniki mam Logitech Z-2300 i mam je podłączone do laptopa przy wejściu na słuchawki. Dziś próbowałem nagrywać obraz z programu Lenovo EasyCapture razem z dźwiękiem. Włączyłem sobie muzyke i nagrywałem obraz. Gdy oglądałem to co sobie nagrałem zobaczyłem że dźwięk nagrany jest jakby cichy i nie wyraźny.
Chodzi mi o muzyke, która leciala z laptopa z YouTube. Było słabo słychać śpiew i muzyke w tym ngraniu moim. Czy to tak ma być czy powinno działać inaczej ?
Mi się wydaje, że podczas nagrywania obrazu z tego programu na moim laptopie powinno dobrze słychać muzyke tak jak normalnie słucham. Czy może jednak coś jest nie tak z ustawieniami ? Możecie mi coś w tej sprawie poradzić lub jakoś mi pomóc żeby było dobrze ?
Wcześniej jednak miałem w tym programie nagrywany obraz i dźwięk bardzo dobrze. Wcześniej mam na myśli zanim moje głośniki zaniosłem do naprawy.
Urwałała mi się tylko wtyczka przy wejściu do soobofera i już mi to naprawili i grają głośniki tak jak przedtem, jednak tylko podczas nagrywania w tym programie dźwieku - muzyki odtwarzanej ze stronu YouTube nie nagrywa dobrze. Co jest tego powodem ? Bo chyba w serwisie, tam gdzie mi te głośniki naprawiali nie mogli tego zmienić prawda ? Na laptopie mam windows 7.