prubowalam ale po wypakowaniu pisza ze jest zle wypakowany wiec nie wiem jak to zrobic by bylo dobrze
 prubowalam ale po wypakowaniu pisza ze jest zle wypakowany wiec nie wiem jak to zrobic by bylo dobrze 
sciagnelam slownik i nie umiemiem go wypakowac Crying or Very sad prubowalam ale po wypakowaniu pisza ze jest zle wypakowany wiec nie wiem jak to zrobic by bylo dobrze Rolling Eyes

I-R-A napisał(a):Dieselek - gostkowi może chodzi o ISO.rar - wtedy winrar błędnie uznaje to za archiwum

I-R-A napisał(a):Dieselek jest COOL

Dieselek jest COOL
 Dieselek jest COOL  

I-R-A napisał(a):Jak widzisz - wdzięczny jestem
I-R-A napisał(a):zaufałem obrońcy win2ks i zainstalowałem 2ksp4serwer i jestem zadziwiony tym, że kończy się już 2 miesiąc a jeszcze nie miałem żadnego problemu w windem - ani niebieskiego obrazu zdychawicy, ani żadnego krytycznego wyjątku, ani żadnej potrzeby restartu - cieszy mnie to, choć nie wiem dlaczego - bo to normalny system, który chodzi normalnie, jak powinien działać każdy normalny system na pc

iest napisane ze to plik typu BIN
  iest napisane ze to plik typu BIN 
misiekbxl napisał(a):jest tylko napisace slownik j. francuskiego zip
misiekbxl napisał(a):mam jeszcze jeden slownik ktory tez nie wiem jak otworzyc Very Happy iest napisane ze to plik typu BIN

misiekbxl napisał(a): iest napisane ze to plik typu BIN

D!eselek 1.9T napisał(a):I-R-A napisał:
zaufałem obrońcy win2ks i zainstalowałem 2ksp4serwer i jestem zadziwiony tym, że kończy się już 2 miesiąc a jeszcze nie miałem żadnego problemu w windem - ani niebieskiego obrazu zdychawicy, ani żadnego krytycznego wyjątku, ani żadnej potrzeby restartu - cieszy mnie to, choć nie wiem dlaczego - bo to normalny system, który chodzi normalnie, jak powinien działać każdy normalny system na pc
No dlatego probuje Wam ciagle kasza(XP) loty z glow wybijac

Juniorek napisał(a):Przez Total comander próbowałeś

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości