To az jestem ciekawy co Tomek powiesz na moj
Oj mizernie.

Jeśli nie masz programów w systemie to się zgłoś do mnie.

Pomogę Ci zainstalować, żebyś miał ten pulpit podobny do w2k

kemot301 napisał(a):Porządek jak w damskiej torebce
craz napisał(a):^stanowcze brawa dla tego pana. mowi o wlamaniach do komputera (nawet bez internetu, bez kart sieciowych, bez bluetooth, bez usb, bez zadnej mozliwosci podlanczenia komputera do swiata - czyli przy uzyciu ... nie wiem jak to okreslic, moze - wyrafinowanych technik), a nie potrafiacego zrobic skrena. wiec, wiedze teoretyczna masz opanowana (hehe) teraz sproboj to sprawdzic w praktyce.
fluid23 napisał(a):Tomek co jak co ale tam to akurat nie ma zadnego porzadku jest tam za to cos, co moja kobieta okresla mianem - "artystycznego nieładu"
nekramakir napisał(a):wiecie co ja nie mam wana bez szyb wiec to chyba bedzie tlumaczylo moja niewiedze, chodzi o to ze nijak nie moge sie przebic przez to dranswo jakim jest imageshack. pociagnal mi do siebie tylko jeden obrazek jaki wyslalem reszta nie wiem gdzie sie podziala i czy w ogole sie gdzies podziala a ten jeden jest caly czarny z paskiem narzedzi na dole (co zupelnie nie jest moim pulpitem). zarejestrowalem sie i nadal to samo. niech mi ktos napisze po kolei co tam trza zrobic bo pochlastac sie idzie.....chlast chlast...
I Tu się mylisz!!!! To jest system XP+SP2!!!!! I nie na laptopie! Komp stacjonarny.... Ciekawe, nie? A jeszcze mam takie tematy, że głowa siada, ale ich nie zamieszczę, bo będzie ich ok. 30, więc nie będę walić screenów!(D.E.X.) napisał(a):oo shit ... widze jabłuszko wiec laptop ?? czy taki system a wogole co to za system bo pierwszy raz widze na oczy no no
PoZdro DeX
MUTOPOMPKA napisał(a):PS. To nie jest robione StyleXP!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości