Więc jest tak. Jeżeli wezmę Run ISO to bach i mam czarny ekran, jeśeli wezmę Run CDROM i wskażę zamontowany obraz w DEAMON to bach i mam czarny ekran . Jednocześnie nie słychać żadnych dżwięków.
Jedyne co działa to RUN BIOS.
jakiś sugestie

Luz napisał(a):Pomocy emulator chodzi strasznie wolno jak mogę to zmienić
fluid odpisał:czy można grać jojstickiem z pc na grach psx
Mam joypada na usb do pc czy takie cos da rade podłączyc aby zadziałało na psx? czy jednak muszę w sklepie ,,nie dla idiotów,, kupić taką przejściówkę jak wspominałes wyzej? Ten pad do złudzenia przypomina pad z psx to jest APOLLO GP3020PCna 100% raczej sie nie da
pad to co innego
Mam joypada na usb do pc czy takie cos da rade podłączyc aby zadziałało na psx
Witam.Przeczytałem ten temat i jestem pod wrażeniem,fluid kawał za*****ej roboty
Spróbuję,jak się mi nie uda (niw wszystko jarze szybko) to Cie,,nawiedze,,na 99% da rade po prostu skonfiguruj sobie go w ustawieniach epsx
a przejsciowka jest potrzebna TYLKO wtedy kiedgy chcesz podlaczyc oryginalny joypad od PSX
Luz napisał(a): Może ktoś wie co muszę zrobić??
poczytaj dokładnie od początku ten temat,wszystko wyłożone jak na tacy prościej sie nie da.Emulator pcsx2 chodzi mi tak wolno jak żółw gdy próbuje uruchomić gre.
Zanim gra się uruchomi muszę czekać ok 3o minut. Może ktoś wie co muszę zrobić??
Cortez(Kaktus) napisał(a):Cortez(Kaktus)
i nie wiem jak go restartnac
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości