Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
jak poprawnie używać programu tor? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

jak poprawnie używać programu tor?

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

Jak poprawnie używać programu Tor?

Postprzez k_lee 01 Wrz 2007, 14:20

reklama
Witam
Jak poprawnie używać programu Tor?
Mam go włączonego i ściągnąłem wtyczkę do firefoxa która zmienia mi ip? i to już wszystko?
Strony do namierzania ip pokazują, że mam inne ip niż naprawdę ale czy to działa tylko do przeglądania stron? czy do ściągania plików przeglądarką też. Muszę coś jeszcze pozmieniać w opcjach? Z jakimi jeszcze programami współpracuję tor?
Można go podpiąć do flashgeta lub jego bezspyware'owej wersji wellgeta?
k_lee
~user

Dołączenie: 11 Cze 2005, 10:45

Postprzez Okocza 01 Wrz 2007, 20:06

http://tor.eff.org/docs/tor-doc-win32.html.pl

przeczytaj. moze znajdziesz tu odpowiedz. jedynie to znalazłem...
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage
Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL
Image
"Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
Awatar użytkownika
Okocza
~user

Dołączenie: 19 Mar 2006, 11:53
Pochwały: 406

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości