Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

jak podlączyć telefon siemens s55 do kompa • programosy.pl

• Ogłoszenie:

jak podlączyć telefon siemens s55 do kompa

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

jak podlączyć telefon siemens s55 do kompa

Postprzez SZymon1 18 Kwi 2006, 14:05

reklama
pare dni temu kupilem sobie telefon siemens s55 ale nie wiem jak za pomocą kabla podłączyć go do kompa moze jakies sterowniki) nie jest to kabel usb do wejscie do kompa ma podobne jak monitor próbowałem oba wejscia do których pasuje ale nic. prosze o info
SZymon1
~user

Dołączenie: 20 Mar 2006, 19:20
Miejscowość: Bielsko-Biała

Postprzez qlpek 18 Kwi 2006, 14:13

SZymon1 napisał(a):nie jest to kabel usb do wejscie do kompa ma podobne jak monitor

Czyli kabel COM... ale to nie ma znaczenia :wink:
Na plycie razem z kablem powinienes miec sterowniki... zainstaluj je, sciagnij jakis program, za pomoca ktorego mozesz przesylac pliki, np. Siemens Mobile Control:
http://www.instalki.pl/programy/download/siemens/Siemens_Mobile_Control.php
I nim sprobuj zgrywac wszystko ;)
Awatar użytkownika
qlpek
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 21:58
Miejscowość: Połaniec
Pochwały: 21

Postprzez ToMeCk 18 Kwi 2006, 14:32

Na plycie masz pewnie Siemens Data Suite...
Zainstaaluj go a w oknie "Mój komputer" pojawi Ci się dodatkowy "dysk".
Później podłacz telefon poprzez kabel (nie wymaga instalowania dodatkowych sterowników).
Po podłączeniu fona wejdź w ten nowy katalog w "Mój komputer"i tam będziesz miał foldery które istnieją w komórce.
Reszte już załapiesz :D
Awatar użytkownika
ToMeCk
~user

Dołączenie: 09 Paź 2005, 07:38
Pochwały: 33

Postprzez SZymon1 19 Kwi 2006, 20:36

dzienki wam
:D
SZymon1
~user

Dołączenie: 20 Mar 2006, 19:20
Miejscowość: Bielsko-Biała

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość