Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jak podlączyć telefon siemens s55 do kompa • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
pare dni temu kupilem sobie telefon siemens s55 ale nie wiem jak za pomocą kabla podłączyć go do kompa moze jakies sterowniki) nie jest to kabel usb do wejscie do kompa ma podobne jak monitor próbowałem oba wejscia do których pasuje ale nic. prosze o info
SZymon1 napisał(a):nie jest to kabel usb do wejscie do kompa ma podobne jak monitor
Czyli kabel COM... ale to nie ma znaczenia Na plycie razem z kablem powinienes miec sterowniki... zainstaluj je, sciagnij jakis program, za pomoca ktorego mozesz przesylac pliki, np. Siemens Mobile Control:
http://www.instalki.pl/programy/download/siemens/Siemens_Mobile_Control.php
I nim sprobuj zgrywac wszystko
Na plycie masz pewnie Siemens Data Suite...
Zainstaaluj go a w oknie "Mój komputer" pojawi Ci się dodatkowy "dysk".
Później podłacz telefon poprzez kabel (nie wymaga instalowania dodatkowych sterowników).
Po podłączeniu fona wejdź w ten nowy katalog w "Mój komputer"i tam będziesz miał foldery które istnieją w komórce.
Reszte już załapiesz