Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
j.polski w windows • programosy.pl

• Ogłoszenie:

j.polski w windows

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

J.polski w windows

Postprzez kilkujadek 07 Lip 2008, 20:49

reklama
Witam! Krótko i na temat- w pracy windows - język angielski i niemiecki(Austria) z czwartej płyty wgrałem język polski - długo wgrywało potem restart i nie wiem gdzie zmienić na polski . HELP
Awatar użytkownika
kilkujadek
~user

Dołączenie: 10 Lis 2005, 23:33
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 53

Postprzez Magik 07 Lip 2008, 20:53

kilkujadek napisał(a):Witam! Krótko i na temat- w pracy windows - język angielski i niemiecki(Austria) z czwartej płyty wgrałem język polski - długo wgrywało potem restart i nie wiem gdzie zmienić na polski . HELP

masz na mysli uklad klawiatury?? Panel sterowania->klawiatura :arrow:

BTW, raczej to bo pzreciez do XP nie ma pakietow jezykowych do zmiany jezyka//jedynie do Visty

http://forum.programosy.pl/vista-problem-service-pack-1-niezgodnosc-z-jezykiem-vt97702.html
Image Image
Awatar użytkownika
Magik
~user

Dołączenie: 08 Maj 2004, 09:17
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 886

Postprzez kilkujadek 07 Lip 2008, 21:13

No to jeszcze raz :) Oryginalny Windows - Płyta z windowsem + cztery płyty z różnymi językami świata, Na 4 płycie był j.polski to go wgrałem , pisało że ok ale nie wiem gdzie przełączyć na polski żeby Windows był po polsku. Zawsze miałem winde po polsku więc kłopotu nie było. Jest to Windows Profesional z service packiem 2
Awatar użytkownika
kilkujadek
~user

Postprzez Magik 07 Lip 2008, 21:33

kilkujadek napisał(a):No to jeszcze raz Smile Oryginalny Windows - Płyta z windowsem + cztery płyty z różnymi językami świata, Na 4 płycie był j.polski to go wgrałem , pisało że ok ale nie wiem gdzie przełączyć na polski żeby Windows był po polsku. Zawsze miałem winde po polsku więc kłopotu nie było. Jest to Windows Profesional z service packiem 2

heh trza bylo tak od razu :D

Panel Sterwoania//opcje regionalne i jezykowe//lista jezykow powinna byc dow yboru

ewentualnie w Panelu sterowania powinna pojawic sie osobna ikonka od MUI--->

Autor postu otrzymał pochwałę
Image Image
Awatar użytkownika
Magik
~user

Dołączenie: 08 Maj 2004, 09:17
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 886

Postprzez kilkujadek 07 Lip 2008, 21:50

ok - dzięki . Jutro luuknę i odpiszę czy zadziała

[ Dodano: Dzisiaj o 20:33 ]
no i zadziałało. teraz się śmieję jakie to było proste :banan:
Awatar użytkownika
kilkujadek
~user

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości