Wiele szukałem i nie znalazłem rozwiązania mojego problemu dlatego piszę tutaj.
Od kilku dni mój laptop (Acer Aspire F5-573G-57AS) robi śmieszne rzeczy, mianowicie:
- Battlefield 4 Przestał działać...
-Watch Dogs przestał działać...
-Unreal Engine Crash LOG.....
-Nie które programy mają całe białe lub czarne okno...
Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, ale wiem co powoduje te problemy. Po odinstalowaniu sterownika Intel wszystko wyświetla się poprawnie
Odinstalowałem sterowniki od Nvidii i od Intel'a - z trudem, ponieważ same okno DDU (Driver Display Uninstaller) było białe i najeżdżając
kursorem na jakiś przycisk mogłem zobaczyć jego "opis"

Po odinstalowaniu oby dwóch sterowników pobrałem najnowszy sterownik od Intela dla HD 620, pod koniec instalacji wywaliło mi BSOD'a....i laptop wpadł w bootloop...ale
w końcu się uruchomił (Punk przywracania DDU). Widocznie ten sterownik był nie zgodny z moim sprzętem ? Dlatego użyłem windows update - zainstalował on sterownik z 7/1/2017 działał poprawnie nie było BSOD'ów, tylko że problem ten sam....Program przestal działać itp.
Dodam jeszcze że takie problemy z aplikacjami zaczęły się pojawiać po instalacji sterownika: "Thin2000 USB Display Driver" - pochodzący od przejściówki którą zamówiłem HDMI na USB - Odinstalowałem go i dalej to samo.
Z góry dziękuję za pomoc.