Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
ze sterownikami forceware do geforce 6600 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

ze sterownikami forceware do geforce 6600

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

Ze sterownikami Forceware do Geforce 6600

Postprzez coach 05 Wrz 2007, 17:26

reklama
Ściągnąłem sobie nowe sterowniki (Forceware 163.44 wersja beta) do mojego Geforce'a 6600, zainstalowałem i niestety komputer włącza się, pojawia się logo Windows i resetuje się. Jakoś udało mi się powrócić do starych ustawień (dałem Przywróć ostatnie działające ustawienia jak włącza się komputer) i stwierdziłem, że to pewnie przez to, że sterowniki były w wersji beta. Ściągnąłem więc Forceware'a 162.18 WHQL (nie wiem co to whql znaczy ale raczej mniejsza o to). Zainstalowałem i ... znowu to samo :(. Teraz pytanie do was: czy może być powodem to, że podczas drugiej instalacji wyskoczyło mi okienko o błędzie starych sterów? Podczas pierwszej instalacji czegoś takiego nie było więc to raczej wykluczam ale to jedyne co przychodzi mi do głowy. Dodam tylko, że na stronie Nvidii pisze, że te sterowniki działają na Geforcach 6600.
coach
~user

Dołączenie: 31 Sty 2007, 19:16

Postprzez kahoona 05 Wrz 2007, 18:08

Co wcale nie znaczy, że w każdym systemie i na każdym zestawie.

Usuń stare sterowniki za pomocą DriverCleaner, zrestartuj i zainstaluj sterowniki nie wyżej niż z serii 9x.xx.
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Postprzez coach 05 Wrz 2007, 19:46

Z tym że na tych sterownikach słyszałem, że Bioshock nie do końca coś chce działać (wiem, wiem karta nie za bardzo ale na min. pójdzie i chce sobie zobaczyć co to za stwór z tego Bioshocka) dlatego zależy mi na jak najnowszych. Jeśli nie ma takiej możliwości to zainstaluje 9x.xx ale wolałbym coś nowszego.
coach
~user

Postprzez kahoona 05 Wrz 2007, 21:16

Możesz przetestować - ale pamiętaj, żeby użyć DriverCleanera przed każdą instalacją nowych sterowników.

Autor postu otrzymał pochwałę
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Postprzez coach 06 Wrz 2007, 16:44

Dzięki wszystko pięknie działa. Najnowsze stery w wersji beta chodzą po tym jak stare usunąłem Driver Cleanerem :D .
coach
~user

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości