Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

zabezpieczenie windowsa hasłem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

zabezpieczenie windowsa hasłem

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Zabezpieczenie windowsa hasłem

Postprzez proba1 28 Cze 2006, 12:55

reklama
Witam...

Szukam programu do zabezpieczenie hasłem pullpitu i dostępu do komputera przy uruchomionym Wind. tak aby wszystkie programy działały normalnie w tle, ale żeby móc operowac normalnie w wind. trzeba by było wpisać hasło jednorazowo i chcąc nnp. zablokowac komputer wpisywac jeszcze raz hasło. Coś takiego jak zabezpieczenie hasłem wygaszacza ekranu przed powrotem do wind. Istnieje taki program wogle bo szukajac po zabezpieczeczniach itp. programach nie znalazłem takowego.
Mam Win XP SP2
proba1
~user

Dołączenie: 28 Cze 2006, 12:46

Postprzez JarekMk 28 Cze 2006, 13:18

Robisz tak. Ustawiasz hasło dla swojego konta i jak jesteś na pulpicie to naciskasz: Znaczek windowsa i L razem i masz zablokowany komputer a programy działające w tle działają :P
pzdr!
JarekMk
~user

Dołączenie: 10 Lis 2004, 13:38
Pochwały: 301

Postprzez Tom@szek 28 Cze 2006, 14:35

Nic Ci to nie da takie zabezpieczenie.
proba1 napisał(a):Szukam programu do zabezpieczenie hasłem pullpitu i dostępu do komputera przy uruchomionym Wind.
Tom@szek

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości