Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z promocja orange • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim • PHPMaker • Tor Browser Bundle • InnoExtractor • Maxthon Cloud Browser • ReNamer • Visual Studio Code
dostalem takie smsa od promocja : w najblizszy weekend rozmawiaj za darmo. wyslij sms wpisujac w tresci kod ze zdrapki 50 zł lub wiekszej na numer 121 do piatku do 23:59 (oplata wg cennika). no i moje pierwsze pytanie : jak juz wysle tam tego esa to mi doladuje za 50 zł i doostane te darmowe rozmowy w weekend czy nie? Ano i oplata wg. cennika , a ja mam 11 groszy na koncie tragedia wiec po ptokach?
Było coś takiego kiedyś i oile sie nie myle to za te 50zł masz darmowe rozmowy w wekend ale nie odtajesz kasy na konto
PS doładuj najpierw za 5zł i po sprawie
PS2. do 17.11 jest promocja że za doładowanie 50zł dostajesz 25extra (14-cyfrowy kod pod numer 880 opłata 0zł)