Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z project igi 2 - covert strike • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Faktura VAT • 3DMark Basic Edition • Take Command • ungoogled-chromium • Fotosizer • Syncovery
Witam kupiłęm sobie orginalną gre IGI 2 lecz mam problem gra chodzi normalnie wszystko lecz gdy mnie zabija i dam powtórz misję to się ścina... jedyne co moge dac do ESC mam opcje i wszystko lecz zeby właczyc jeszcze raz etap musze wyjsc do menu i włączyc od nowa...
i jeszcze jedno czy da się jakos zapisywac w tej grze ?? bo jest obcja wczytaj gre ... wiec chyba musi dac sie jakos zapisac
michalek trochę późno ale... Grałem w tą grę i powiem ci że da cię zapisać. Wchodzisz w ten swój podręczny komputerek i klikasz transmitowanie danych do bazy. Będzie ci ładowało procent później wyskoczy ci komunikat. Jeżeli cię zabiją bierzesz wczytaj grę i działa normalnie.