Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 włamali mi sie na poczte :( • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Loom – Video Recorder for Chrome • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • AIMP • Far Manager • Bulk Image Downloader • Universal Media Server • Garden Planner
Przed chwila wszedlem na gg i moj kolega do mnie pisze czy wyslalem do niego mejla a ja ze nie... probuje sie zalogowac i okazuje sie ze ktos mi sie wlamal na konto i zmienil haslo co moge z tym zrobic da sie je jakos odzyskac?? albo zablokowac konto zeby moi znajomi nie mysleli ze to ja do nich pisze... Poczte mialem w serwisie wp
Haczor napisał(a):czy wyslalem do niego mejla a ja ze nie
hehe a moze haslo miales za proste i kturyś z twoich kolegów domyślił się jakie masz zalogował się wysłał kilka wiadomości i zmnienil haslo>> moze ktos zrobil ci bardzo głupi kawał ??