Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 virtualdj 3.4 - zmiana utworu • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: XYplorer • UCheck • DriverMax • LibreOffice • Microsoft OneDrive • GoodSync • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim
piotrp_1990 po co oferujesz High Voltage'owi tak tanie programy Nie warto byłoby zaoferować czegoś z wyższej półki Ale tak na poważnie to na tej stronce którą podałeś są z lekka drogie programiki.
piotrp_1990 napisał(a):to nie program do miksowania
Zgadzam sie, ne am w nim takiej opcji. piotrp_1990 dzięki za to Przynajmniej wiem, który może być dla mnie dobry. Za niedługo napisze wrażenia z korzystania z niego.
Tomashek L. napisał(a):z lekka drogie programiki
Tu nie chodzi o cene, mi wystarczy nazwa dobrego progsu do mixowania, a ja sobie reszte już załatwie.