Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 video cart??? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: PotPlayer • WebCatalog • Helium • Far Manager • PicPick Portable • PicPick • Steam • Any Burn • CurrPorts
mam identyczny problem, moj laptop to toshiba satellite L40-17R
mainboard: toshiba 1 processor MPS version 1.40, bus(es) ISA PCI PCIe USB
system bios: 64-0100-009999-00101111-122807-Crestline, system: Windows XP professional 5.01.2600 (service pack 2)
chodzi mi o to że w pliku read me (zawartym w opisie drivera) karze mi (ten plik) kliknąć na "video controller vga compatible" (żeby go uaktualnić) a ja nie mogę znaleźć gdzie ten kontroler jest, no a co za tym idzie nie mogę go zaktualizować. gierki mi nie śmigają a wiem że na tym sprzęcie mogą (oczywiście nie wszystkie). jak klikam w sterowniki "kontrolery audio i video to nie chcą mi zainstalować sterownika "podany plik nie zawiera informacji..."