Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 uzytkownicy i regulamin • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: WavePad • Zortam Mp3 Media Studio • Reg Organizer • Glary Utilities Pro • Syncovery • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Lansweeper
Przeczytałem "koniecznie". I to kilka razy. Niby wszystko jasne ale...Kiedy czasami próbuję analizować niektóre ostrzeżenia i ich uzasadnienia to niekiedy odnoszę wrażenie, że nie znają go moderatorzy- autorzy tychże ostrzeżęń. Zdają się być ''swiętszy od papieża". Rozumiem, iż ja nie wszystko widzę, posty do których się odnoszą mogą być przez nich "edit" to mimo to...
Przeczytałem zaraz po rejestracji i to chyba tyle co go czytałem ...
Teraz staram się zachowywać tak żeby moim zdaniem było dobrze i żeby się nikt nie przyczepił i przez ten rok na forum może z 5 razy ktoś mi zwrócił uwagę że w moim zachowaniu jest coś nie tak ...
Oczywiście, że przeczytałem, i to nie raz. Po naniesionych poprawkach czytałem kolejny raz i kolejny... Gdybym tego nie zrobił pewnie już dawno mnie by tu nie było.
Ale tak jak Muto ( ) powiedział...
MUTOPOMPKA napisał(a):Przeczytać to jedno. Ale zrozumieć to, co tam jest napisane to drugie. A stosować się do tych zasad to trzecie.
Niektórzy może i potrafią czytać, ale czytać ze zrozumieniem to już nie każdy potrafi.