Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 szukam zabezpieczenia • programosy.pl
Czy jest jakiś program lub jakiś trick by było można zabezpieczyć swoje konto na windowsie xp przed wtargnięciem na nie. Posiadam hasło lecz każdy inny administrator a w tym wypadku mój brat może je usunąć z mojego konta i sobie na nie wejść co za bardzo mi sie nie widzi. Cz jest możliwość zablokowania jakoś możliwośći zmiany mojego hasła przez innych zdminów?? A jeśli nie ma czy jest może jakiś program który dodatkowo zabezpiecza konto??
Z góry Dzięx
Pozdro
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
Windsor napisał(a):czy jest może jakiś program który dodatkowo zabezpiecza konto??
cos w tym stylu :
http://www.softpedia.com/get/Security/Lockdown/Desktop-Lock-XP.shtml jest mozliwosc blokowania ekranu od razu po zalogowaniu. Program ten wyswietla obrazek zajmujacy cala powierzchnie ekranu i deaktywuje wszystkie skroty klawiszowe. By odblokowac pulpit wymagane jest haslo.