Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
safeguard easy • programosy.pl

• Ogłoszenie:

safeguard easy

Bezpieczeństwo systemów, usuwanie wirusów, dobieranie programów antywirusowych. Obowiązkowe logi w tym dziale: trzy z FRST + Gmer.

Safeguard Easy

Postprzez Saimono 03 Gru 2006, 22:20

reklama
A mianowicie...
chcialem sprawdzic działanie tego programu, zainstalowalem, poustawialem jednak niezdefiniowalem nazwy uzytkownika (wszędzie gdzie się dało wpisałem "dupa") przy uruchamianiu windowsa program chce nazwe użytkownika.... A ja jej nieznam Prosze o jak najszybszą pomoc
Saimono
~user

Dołączenie: 03 Gru 2006, 22:14

Postprzez Tom@szek 03 Gru 2006, 22:50

Dupa.

Odinstaluj go, przeczyść rejestr i instalacja od nowa.
I dupa.
Tom@szek

Postprzez Saimono 03 Gru 2006, 22:56

fajnie ale jest jeden mały problemik
Wejdziesz za mnie do windowsa? Bo sobie ustawilem haslo i zalogowac do windowsa nieumiem bo niewiem jaka mam nazwe uzytkownika (nie komputera) tylko tego gowna easy guardu czy jakos tak haslo dziala napewno :P bo dupa nigdy niezawodzi ale programik sie troche zsyfil
Saimono
~user

Dołączenie: 03 Gru 2006, 22:14

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości