Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

punkt kontrolny systemu • programosy.pl

• Ogłoszenie:

punkt kontrolny systemu

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

punkt kontrolny systemu

Postprzez Rostov 02 Sty 2006, 12:26

reklama
Mam takie pytanie - dlaczego w narzędziu "Przywracanie systemu" mam pogrubione tylko te daty, w których instalowałem jakieś oprogramowanie, a nie każdy dzień ? Przecież ponoć XP tworzy punkt kontrolny systemu każdego dnia i powinna być możliwość jego przywrócenia nawet, gdy nie jest instalowany nowy soft.
WIN XP PRO + SP2 || AMD Athlon XP 2500+ 1,83 GHz, 1 GB RAM DDR, ASUS A7V8X-X, NVIDIA GeForce 4 MX 4000
Rostov
~user

Dołączenie: 26 Lis 2005, 12:13

Postprzez EGZUL 02 Sty 2006, 16:38

Rostov napisał(a):ponoć XP tworzy punkt kontrolny systemu każdego dnia

Tak wiele pytań i tak wiele odpowiedzi... ;-)

Update:

Ja używam win2k ale zapytałem kolegi, który twierdzi, iż w tej sytuacji musisz codziennie osobiście tworzyć taki punkt. Możesz wykorzystać kreatora i zapodać go do harmonogramu (wtedy otworzy się tylko sam kreator ale przynajmniej nie zapomnisz ;-) )
Ostatnio edytowany przez EGZUL, 02 Sty 2006, 16:59, edytowano w sumie 1 raz
Vulnerant omnes, ultima necat.
Awatar użytkownika
EGZUL
~user

Dołączenie: 20 Gru 2005, 18:57
Miejscowość: Katowice

Postprzez Rostov 02 Sty 2006, 16:45

u mnie wszystko jest zgodnie z ta instrukcja - pole obok "wyłącz przywracanie systemu" na dysku C jest wyczyszczone, nadal nie mam punktow kontrolnych systemu z kazdego dnia
WIN XP PRO + SP2 || AMD Athlon XP 2500+ 1,83 GHz, 1 GB RAM DDR, ASUS A7V8X-X, NVIDIA GeForce 4 MX 4000
Rostov
~user

Dołączenie: 26 Lis 2005, 12:13

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości