Od blisko tygodnia mam problem z zalogowaniem się na portalu filmweb.pl
Problem ten występuje pod firefoxem oraz IE. Ta sama sytuacja dotyczy opcji rejestracji, więc nie mogę nawet założyć nowego konta. Nawiasem nie chciałbym stracić starego bo mam tam mnóstwo ocenionych filmów itp.
Przy próbie zalogowania pasek rusza z miejsca po czym znika i jakby się zupełnie nic nie stało.
Rejestracja po wielu trudach dochodzi do momentu, gdy otrzymuje na mail, link ze stroną którą muszę otworzyć.
Niestety kliknięcie na link, czy próba jego skopiowania i otwarcia do niczego nie prowadzi - jest tak samo jak przy próbie logowania tzn. pasek się rusza, później jakby nic się stało ekran w ogóle się nie zmienia.
Pisałem o tym do filmwebu, ale to jak grochem o ścianę a na tamtejszym forum nie mogę się wypowiedzieć z wiadomych przyczyn. Poza tym próba uruchomienia opcji pomocy na filmwebie kończy się otwarciem okna z krzaczkami.
Na innych stronach nie mam podobnych ani innych problemów.
Usunąłem cookies, próbowałem chyba już wszystkiego...Wszelkie wskazówki mile widziane.
Pozdrawiam,
edit.
W końcu się udało. Wyłączyłem java pod IE. Działa, ale bardzo wolno i też są pewne problemy.
Nie jest to żadne konkretne rozwiązanie bo brak javy też ma swoje minusy.
Pod firefoxem wyłączenie java i javascripta nie pomogło.