• Ogłoszenie:

problem z nvidia geforce2 mx 100/200

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

problem z NVIDIA GeForce2 MX 100/200

Postprzez Pustelnik 20 Kwi 2006, 08:52

reklama
Witam, mam probolem z NVIDIA GeForce2 MX 100/200 bo przez przypadek usunąłem jej sterowniki i teraz niewiem co zrobić. Instaluje z płytki sterowniki i wyskakuje włóż dysk oznaczony NVIDIA Compatiblay Driver Disk 1 a następnie kliknij przycisk Ok.
Później: Nie można odnaleźć pliku
nvagp.inf
kod błędu 1FB

Oco tu chodzi?? Prosiłbym o jakies sterowniki do mojej karty graficznej żeby mi działały, szukałem ale wszystkie jak instaluje to takie cos wyskakuje :( Prosze o pomoc! Z góry dzięki :!:
Awatar użytkownika
Pustelnik
~user

Dołączenie: 20 Sty 2006, 15:52
Miejscowość: -: -: >Śląsk< :- :-
Pochwały: 12

Postprzez bobza 20 Kwi 2006, 09:40

jakjuż założyłeś temat to:
do kart z serii MX (2MX, 4MX) nie powinno instalowac sie sterownikow wiekszych niz z serii 4x.xx
KLIK stery do 98 przed instalacją dokładnie usuń pozostałości po starych sterownikach
ale temet przyklejony wiec....

Autor postu otrzymał pochwałę

Nemo surdior est quam is qui non audiet
Awatar użytkownika
bobza
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 15:14
Miejscowość: Wrocław
Pochwały: 107

Postprzez Pustelnik 20 Kwi 2006, 16:54

Bardzo przepraszam że założyłem temat :( Ale jak się nie ma karty graficznej to cały obraz jest taki wyblakły że z trudnością wogóle coś tu napisałem, dlatego jeszcze raz sorki za temat. Zaraz sprawdze czy działa

edit/ Wszystko działa, przepraszam za kłopot. Pozdro i dzięki Bobza za pomoc
Awatar użytkownika
Pustelnik
~user

Dołączenie: 20 Sty 2006, 15:52
Miejscowość: -: -: >Śląsk< :- :-
Pochwały: 12

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości