Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem po próbie zdjęcia simlocka • programosy.pl
A więc tak od dłuższego czasu próbowałem sobie sam zdjąć simlocka z Sagema myx 6 no i wkońcu dorwałem programik serwisowy ale coś zwaliłem i teraz jakiej bym karty nie włożył to przy włączeniu telefonu telefon chce kodu do simlocka nawet jak mialem simlock w erze wkładam karte ery i nadal mam komunikat simlock i pod spodem miejscae na wpis liczb odblokowywujacych simlocka.Czy ktokolwiek wie co powinienem w takiej sytuacji zrobić telefon jest już na Pre paidzie.
Thanks in advance!!
Te plusy obok postów są po to żeby przyznać pochwałe! korzystajcie z nich umiejętnie