Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

norton internet security 2006 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

norton internet security 2006

Bezpieczeństwo systemów, usuwanie wirusów, dobieranie programów antywirusowych. Obowiązkowe logi w tym dziale: trzy z FRST + Gmer.

Norton Internet Security 2006

Postprzez SadeN 31 Sty 2007, 02:29

reklama
Witam mam pewnien problem z nortonem a dokładniej z kontrolą rodzicielską... może sie to wydać dziwne. Przez pewnien czas pracowałem za granicą niecały rok. Gdy wróciłem chciałem sprawdzić lotto a tu kontrola rodzicielska i "nie ma hazardu" okej wszedłem w nortona wpisuje hasło chyba ze 100 razy błędnie nie wiem co robić gdyż nie pamietam hasła...?? znacie moze jakieś sposoby poprzez, które mógł bym (złamać) hasło do takzwanej kontroli rodzicielksiej??
SadeN
~user

Dołączenie: 31 Sty 2007, 02:03
Miejscowość: Łowicz

Postprzez Esperanza 31 Sty 2007, 02:32

hmm skoro nie pamietasz hasła...to ( nie wiem czy pomoze nie bawiel msie w to )
odinstaluj nortona, przeczyśc rejestr najlepiej dogłebnie, i iainstaluj go od nowa ;-0
Awatar użytkownika
Esperanza
~user

Dołączenie: 30 Sty 2007, 20:52
Miejscowość: ProXima CenTauri
Pochwały: 4

Postprzez SadeN 31 Sty 2007, 02:35

właśnie chodzi o to że nie bardzo bym chciał to robić... to strasznie dużo czasu zajmuje przy moim komputerze. Cud że wogóle racuje przy nortonie...
SadeN
~user

Postprzez Dzi@dek 31 Sty 2007, 09:44

SadeN napisał(a):to strasznie dużo czasu zajmuje przy moim komputerze

Tak zrób - a dużo czasu to nie zajmuje-po deinstalacji posłóż się narzędziem jv16pt do wyczyszczenia rejestru.
http://www.programosy.pl/program,jv16-powertools.html
Później ponowna instalacja.
Image Image
Dzi@dek
^zasłużony

Dołączenie: 11 Gru 2006, 20:18
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 210

Postprzez SadeN 31 Sty 2007, 11:54

aha dziekuje bardzo Tom@aszek to pomogło :roll: :)
SadeN
~user

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości