Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 nagrywarka dvd lg • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: XMedia Recode • AIDA64 Extreme Edition • USB Flash Security Free Edition • Helium • Maxthon Cloud Browser • USB Device Tree Viewer • Replay Media Catcher • Replay Music • reaConverter Lite
kwestia jest taka nagrywarka jest nagwarancji ogolnie dziala ale kieszen sie niedomyka .nie wiem czy dac ja zrobic czy samemu pogrzebac mysle ze to moze byc jakies zabrudzenie w srodku ale moge sie mylic.w sumie raz sie zamyka a nieraz trzeba dopchnac kieszonke.jesli ktos wie co moze byc przyczyna niech napisze.mam tez dvd rom lg ale sie zepsol nie wiem co to moze byc nie czyta plyt dvd tylko zwykle jesli to laser to chyba nie warto naprawiac.co o tym myslicie
Jak nagrywarka jest na gwarancji to oddaj ją do serwisu Nie ma co kombinować. Jak się na tym nie znasz to najprawdopodobniej tylko coś popsujesz. Przypuszczam też, że na nagrywarce są plomby więc rozkręcając ją straciłbyś gwarancję
sed napisał(a):mam tez dvd rom lg ale sie zepsol nie wiem co to moze byc nie czyta plyt dvd tylko zwykle jesli to laser to chyba nie warto naprawiac.co o tym myslicie