Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 motorola e815 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Razer Synapse • Nuclear • GameEx • FontCreator • ReSharper • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Kami
A czy ktoś może mi powiedzieć czy da się przerobić Motkę E 815 z USA tak aby działa w Erze?
A jeśli się to da (a sądzę że tak) to gdzie się z tym udać?
Poszukaj w szukajce... wiele razy było pisane o telefonach z USA W USA telefony działają w innych zakresach... przróbka takiego telefonu będzie sporo kosztować...
Poczytałam i wiem. Chodzi mi o konkretną odpowiedz. Ile to kosztuje bo wszędzie słyszę ze się nie opłaca. To ile to jest 500zł 1000zł?? I czy ktoś to w Polsce robi faktycznie, bo w Zielonej Górze nie znalazłam nikogo chętnego